Camin de Batrani Piatra Neamt

Camin de batrani Piatra Neamt

Camin de batrani Piatra Neamt incearca sa promoveze o schImbare a viziunii despre relatiile dintre copii si parintii in varsta  si despre viata intr-un centru de seniori. Urmand ideologia implementata si dezvoltata in tarile civilizate, inca din timpul vietii active, oamenii cauta sa isi asigure o locatie in care sa-si poata

camin de batrani piatra neamt

camin de batrani piatra neamt

petrece anii din viata de dupa pensionare in conditii demne, in asa numit ele CENTRE PENTRU SENIORI, sau dupa cum e mai popular cunoscut in Romania, CAMIN DE BATRINI.

Un camin de batrini (centru pentru seniori ) NU ESTE un loc sumbru,intunecos si insalubru in care societatea ii depoziteaza , pe acei membri ai sai care odata deveniti neputinciosi se dovedesc a nu mai fi utili.
Un camin de batrini NU ESTE un loc izolat unde familiile isi depun parintii atunci cind acestia devin greu de suportata si ingrijit.

Caminul de batrini in conceptie moderna este locul unde seniorii isi petrec in rasfat fiecare zi inconjurati de afectiune,grija si atentie.
In camera luminoase,spatioase,elegante, cu spatii de socializare,curte,gradina,foisor,intr-un loc linistit situat intre Codrii de Arama si Padurea de Argint ,caminul de batrini privat CASA DE LA VARATEC asigura pentru 15-16 persoane tot ce acestea isi pot dori:personal de ingrijire specializat si dornic sa le fie de folos,alimentatie adaptata nevoilor,supraveghere medicala,viata sociala etc.

In acest tip de camin de batrini rezidentii NU sunt doar niste asistati.Ei sunt incurajatI sa traiasca la fel ca acasa ,sa participe in gospodarie,gradinarit,sa-si asimileze comunitatea cu propria familie oferind celor din jur sustinere si ajutor,sa participle la activitati sociale in grup,sau la activitati artistice alaturi de personalul caminului si de famiilii.

Accesarea serviciilor caminului de batrini Casa de la Varatec reprezinta o oportunitatea atit din punctul de vedere al batrinilor,cit si al familiilor acestora:

– SOCIALIZARE NU IZOLARE IN SINGURATATEA LOCUINTEI PROPRII !
– IMPLICAREA IN ACTIVITATI DIVERSE NU DEPRESIE SI SENTIMENTULUI DE INUTILITATE!
– ASISTENTA SI INGRIJIRE PERMANENTA OFERITA DE PERSONAL CALIFICAT NU DE CATRE PERSOANE NECUNOSCUTE!
– SUPRAVEGHEREA ACTIVA A STARII DE SANATATE NU FRICII DE IMBOLNAVIRE SI ACCIDENTE NEDORITE!
– ASIGURAREA NEVOILOR EXISTENTIALE NU EFORTULUI PREA MARE PENTRU APROVIZIONARE SI COZILOR PENTRU PLATA FACTURILOR!

Acestea si multe altele sunt avantaje pe care vi le ofera caminul de batrini, optiune care poate insemna pentru copii multumirea de a-si vedea parintii veseli ,curati si eleganti la fiecare vizita pe care le-o fac,iar pentru parinti o viata fara griji.Camin de batrani Piatra Neamt.